Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 13 april 2016

Leo Faasse: de nieuwe campagneleider van D66 Nissewaard

Campagneleider D66 Nissewaard

D66 Nissewaard is voortdurend op zoek naar leden die actief willen zijn binnen de partij. Dit kan op verschillende manieren. Er is een aantal leden die de fractievergaderingen bezoeken. Sommige leden brengen hun bijzondere deskundigheid bij raadsvoorstellen zoals bijvoorbeeld bij duurzaamheid en milieu. En sommige leden hebben een speciale taak. Leo Faasse is sinds kort onze campagneleider. Zijn taak zal zijn om de toekomstige verkiezingscampagnes te leiden in Nissewaard: de landelijke verkiezingen in 2016 en de gemeenteraadsverkiezingen in 2017. De fractie en het bestuur zijn blij dat Leo deze belangrijke taak op zich wil nemen. Leo stelt zich voor:

Vertel iets over jezelf

Mijn leeftijd is 44 jaar al 21 jaar samenwonend met Doreen waarvan 11 gehuwd. We zijn woonachtig in Spijkenisse, hebben een zoon van 15 en een dochter van 19. Ik ben sinds de oprichting in 1993 werkzaam binnen diverse functies bij een logistiek dienstverlener voor de Maritieme- en Offshore industrie (Ship Spares Logistics), sinds enkele jaren vervul ik hier met veel plezier de rol van operationeel directeur.

Sinds wanneer ben je lid van D66?

Hoewel altijd geïnteresseerd ben ik pas dit jaar 2016 lid geworden van de partij.

Waarom ben je lid geworden van D66?

Naar die beslissing ben ik in enkele jaren toegegroeid. Medio 2013 bezocht Geert Wilders Spijkenisse en deed het in de media voorkomen alsof dit zijn stad zou zijn, dat werd een jaar later gevolgd door een actie van de VVD in Rotterdam waarin men posters maakte met een tekst “in Nederlandse spreken we Nederlands”. Daarmee waren er twee partijen opgestaan waarbij men wanneer dat zo uitkwam geen moeite had met het tegen elkaar opzetten van de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland. Ik realiseerde mij de noodzaak van een sterke partij die met verstand en begrip voor alle inwoners van Nederlands beleid maakte, in tegenstelling tot simpele en aantoonbaar onmogelijke oplossingen die werden voorgesteld. Na enig speurwerk werd me duidelijk dat alleen D66 aan dit profiel voldeed.