Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 3 januari 2015

Gemeenteraadsleden D66 Nissewaard beëdigd

Beëdiging Raadsleden D66

Ellen Slachter en Denis Wiering zijn in de eerste raadsvergadering van de nieuwe gemeente Nissewaard beëdigd als gemeenteraadsleden voor D66. Bij de verkiezingen stonden Slachter en Wiering als respectievelijk nummer een en twee op de lijst.

Nissewaard is een fusiegemeente van Spijkenisse en Bernisse. In die laatste voormalige gemeente was Slachter al actief als fractievoorzitter. Deze rol zal zij voor de D66-fractie ook in de nieuwe gemeenteraad bekleden.

Slachter woont al meer dan vijftien jaar in Zuidland en heeft daarvoor ook in Spijkenisse gewoond. Zij werkt als bedrijfsjurist voor ROC Zadkine. Wiering is opgegroeid in Spijkenisse en woont sinds eind 2005 weer in deze gemeente. Hij werkt als programmamanager voor de gemeente Rotterdam.